Понеделник - Петък 09:30 - 17:30

Събота - с предварителна уговорка по тел.

Вашата количка

Информация за доставките


Поръчка

За поръчка и уточняване на детайлите относно продукта и доставката може да се обадите на тел. : 0890 33 27 99

Може да заявите избрания от Вас продукт денонощно и чрез нашия сайт. 


Доставка

Доставка на поръчаните продукти се осъществява на територията на България чрез куриери "Спиди", "Еконт Експрес", "Лео Експрес" и "Транспрес" до офис или адрес.

Когато доставката е до адреса на Kлиента, тя се осъществава до входа на сградата или улицата на Клиента / без влизане във вътрешни дворове, качване на етажи,  преминаване през препятствия и др. /.

Срока за доставка е съобразен с графика на обслужване на куриера до населеното място на Клиента .

Цената за куриерската услуга се определя на база тегло, размер и такса "наложен платеж" на всяка индивидуална поръчка и са за сметка на Клиента, в случаите, когато Продавача изрично не е уведомил Клиента, че доставката на продукта е безплатна.

Клиента е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката и да уведоми незабавно доставчика /фирмата куриер и Продавача/ при установени несъответствия, липси или повреди. Ако Клиента не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Преди доставката на поръчаните продукти, Термолаб има право да се свърже с Клиента на посочения от него телефон с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката. Термолаб не носи отговорност за неизпълнение на поръчка, в случаите, когато потребителят посочи неверни и/или непълни и неточни данни като адрес за доставка и телефон за връзка.

Информация относно срока за доставката на продукта до Вашето населено място може да получите на тел. : 0890 33 27 99


Плащане

С наложен платеж при доставка

В брой в магазина

С банкова карта в магазина на място

С банков превод